Het all-inclusive abonnement loopt minimaal 3 maanden, daarna kun je elke maand opzeggen, zeg minimaal 1 maand van te voren op zodat we de wijziging kunnen verwerken.

Ja! De Underground lessen zijn voor iedereen, van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom! De trainer geeft eventueel aanpassingen voor elk niveau.

Ja, we hebben fijne kleedkamers waar je na je training lekker kunt douchen. Ook hebben we lockers, die zijn tegenover de kleedkamers. Neem een hangslotje mee, of koop er één bij ons voor €4,-

Via de website www.undergroundcrew.nl kun je een abonnement of rittenkaart kopen. Vervolgens kun je via de website of via onze Underground app (beschikbaar in de app store) een les boeken. Zodra je hebt geboekt, is de plek voor jou gereserveerd. Je kunt natuurlijk ook gewoon bij ons binnen lopen en een abonnement of rittenkaart kopen. Wij accepteren geen contact; alleen pinpassen of creditcards.

Jazeker, (bijna) al onze trainers geven ook PT. Vraag naar de mogelijkheden bij de balie, of stuur een mail naar info@undergroundcrew.nl met je wensen, dan gaan we op zoek naar een passende oplossing voor jou!

In geval van medische redenen (bijv. een blessure of zwangerschap), kun je je abonnement pauzeren. Stuur ons een kopie van je doktersverklaring.

Meld je aan bij de balie en geef aan voor welke training je staat ingeschreven. Is het je eerste keer? Dan geven wij je natuurlijk graag een rondleiding door de gym!